Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل سابق میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان سمنان گفت: اخیرا اتفاقات بدی در این اداره‌کل افتاد که برای من غافلگیرکننده بود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرآت، در حالی که مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان سمنان در واپسین روز هفته گذشته از منتفی شدن موضوع استعفای خود خبر داده بود، امروز اعلام شد که با استعفای وی موافقت شده است و مهدی جمال، مدیرکل سابق کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به جای جهانشاهی بر صندلی مدیرکلی میراث استان نشسته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مرآت بار دیگر در گفتگو با جهانشاهی ابعاد این موضوع را جویا شده است که در ادامه متن گفتگو را از نظر می‌گذرانید:

مرآت- جناب جهانشاهی! شما دو روز قبل از منتفی شدن استعفای خود خبر دادید؛ در این دو روز چه اتفاقی افتاد که به رفتن شما از سمنان منجر شد؟

من به دلیل مسائل خانوادگی مجبور بودم که به کرمان بازگردم منتها از زمان مطرح شدن استعفا به چند دلیل تصمیم گرفتم که  این استعفا را منتفی کنم. یکی از دلایل، کسانی بودند که در بدنه گردشگری و صنایع دستی مستقیما با من در ارتباط بودند و حس خوبی از جانب آن‌ها به من می‌رسید. آن‌ها دوست داشتند که من بمانم و دوست داشتند که هرکاری که می‌توانند انجام بدهند تا شرایط من فراهم شود و در استان باشم.

به دلیل مسائلی که اخیرا در اداره پیش آمده بود نیز خیلی‌ها دوست نداشتند که من بروم. احساس کردم که می‌توانم به مجموعه میراث فرهنگی استان کمک کنم؛ به همین خاطر از تصمیمم منصرف شدم منتها سازمان مرکزی باید تصمیم می‌گرفت و دوستان هم تصمیمشان را گرفته بودند که شاید خانواده ما در اولویت باشند. بنابراین تصمیم بر این شد که ما به سر زندگی خود برگردیم.

مرآت- شما استعفای خود را «به طور رسمی» پس گرفته بودید؟

من پیش‌تر خواسته بودم که با توجه به شرایطی که دارم، اگر سازمان موافقت کند، من مشکلی (برای ماندن) ندارم.

مرآت- جناب جهانشاهی! یک سوال صریح دارم. شما برکنار شده‌اید یا با استعفای شما موافقت شده است؟

من در جریان سفر آقای رئیس‌جمهور استعفا کردم. آقای دکتر مونسان در جریان مشکلات من بودند. من در شرایطی بودم که تصمیم‌گیری برایم دشوار بود.

مرآت- چند روز قبل که با هم گفتگو کردیم، شما با عزم راسخی درباره سمنان 2020 سخن گفتید؛ گمان بر این بود که این عزم پابرجا بماند.

بودن یا نبودن من فرقی نمی‌کند. اهدافی که تعیین شده است سر جای خود باقی می‌ماند. اخیرا شرایط اداره ما تحت‌الشعاع اتفاقات بدی قرار گرفته بود که حقیقتا برای من هم غافلگیرکننده بود. این مسائل شرایط را برای من سخت کرده بود. ما دوست داشتیم هرکاری که از دستمان برمی‌آید انجام بدهیم تا سریع‌تر به ریل سابق خود برگردیم.

مدیران جدید قاعدتا از برنامه‌های سابق ما حمایت خواهند کرد. به هر حال مسائلی پیش آمد که من در آن دخیل نبودم. شرایط زندگی به گونه‌ای بود که تصمیم دیگری نمی‌توانستم بگیرم. در نهایت گفتم هر تصمیمی که برایم بگیرند می‌پذیرم.

مرآت-  مسئولیت آینده شما مشخص شده است؟

من از بدنه سازمان میراث فرهنگی کشور هستم و هرجا که باشم در حوزه گردشگری کار می‌کنم. پیشنهاداتی بود برای رفتن به استان‌های دیگر(برای مدیرکلی) اما من گفتم اگر قرار باشد جایی به جز کرمان کار کنم، در سمنان خواهم ماند. اکنون در شرایطی هستم که اگر با خانواده باشم، مشکلاتم کم‌تر می‌شود.

مرآت- همسر شما هم در سمنان مشغول بکار بودند؟

همسر من کارمند کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کرمان است. قرار بود که ایشان در سمنان مشغول شوند اما شرایط فراهم نبود و کارها آن‌گونه که می‌خواستم پیش نرفت. من شبانه‌روز مشغول کار بودم و این برای خانواده من سخت بود. به همین دلیل تصمیم گرفتیم که آن‌ها به کرمان برگردند.

مرآت- شما در پیشنهاد دادن آقای جمال برای سمت مدیرکلی دخالتی داشتید؟

خیر. این تصمیمی بود که مدیریت استان و مجموعه سازمان گرفتند و حتما همه جوانب آن را بررسی کرده‌اند. به هر حال ایشان از بدنه دستگاه‌های فرهنگی و بومی استان هستند و امیدوارم همه کمک کنند که ایشان موفق شوند. بدنه میراث استان توانمند است و کمک خواهد کرد که آقای جمال بتواند برنامه‌ها را پیش ببرد.

مرآت- سخنان پایانی و صریح شما را خطاب به مردم استان می‌شنویم.

من از همه مردم استان، بدنه مدیریتی و نمایندگان آن تشکر می‌کنم. من در استان سمنان چیزهای زیادی یاد گرفتم و افتخارات زیادی نصیبم شد. بارها گفته‌ام که در دوران حضورم در سمنان، احساس می‌کردم که یکی از خوشبخت‌ترین مدیران‌کل میراث در سطح کشور هستم. کار در سمنان برای من لذت‌بخش بود. استان سمنان، استان خوبی برای کار کردن به ویژه در حوزه گردشگری است.

اداره‌کل میراث استان به لحاظ کمبود امکانات مشکلاتی دارد و باید مورد توجه بیش‌تری قرار بگیرد. معیشت جمع قابل توجهی از مردم استان با گردشگری پیوند دارد و هرچه بیش‌تر به این حوزه توجه شود، دستاوردهای بهتری خواهیم داشت. امیدوارم فرصتی پیش بیاید تا بتوانم در اتفاقات خوبی که در سمنان می‌افتد، نقشی داشته باشم. من همیشه با آرزوهایم کار کرده‌ام و کار کردن برای من فقط مساوی پول درآوردن نبوده است.

برای استان‌ سمنان آرزوهای خوبی داشتم که بخشی از آن‌ها برآورده شد و امیدوارم بخش‌های دیگر هم با کمک دوستان برآورده شود. امیدوارم دوره حضور من در سمنان، منصفانه مورد قضاوت قرار بگیرد.

مرآت- جناب جهانشاهی! برای شما آرزوی موفقیت می‌کنم.

من هم از شما تشکر می‌کنم که همواره واقع‌بینانه پیگیر امور بوده‌اید. خدا را شاهد می‌گیرم که تا آن‌جا که در توان داشته‌ام وقت گذاشتم و کار کرده‌ام و اگر قصوری هست، مردم آن را به پای کوتاهی‌های من بگذارند و عذر مرا بپذیرند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۶۴۴۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهدای ۵۹ شیء تاریخی به اداره میراث‌ فرهنگی شهرستان ملایر

مدیرکل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان گفت: در راستای حفظ آثار تاریخی به جای مانده از نیاکان، یک خانواده ملایری ۵۹ شیء تاریخی را به اداره میراث‌فرهنگی،گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان ملایر اهدا کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از همدان، محسن معصوم علیزاده امروز _دوشنبه دهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: آثار باستانی، دفینه‌ها و گنجینه‌های مادی و معنوی هر ملت و میراث‌فرهنگی آن‌ها محسوب می‌شود.

وی افزود: اشیا و آثار باستانی بیان کننده پیشینه تاریخی و تمدن هر کشور و سرزمین است. قدمت تاریخی این اشیا سبب ارزشمند بودن آن‌ها و اعتبار تاریخی ملت‌ها می‌شود، به نحوی که برای نگهداری و مراقبت از این هویت‌های تاریخی هر ملت باید همه احساس مسئولیت کند و هزینه‌های هنگفتی در سال از سوی دولت‌ها برای این موضوع پرداخت می‌شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان خاطرنشان کرد: در هر خانه‌ای کتابی، نوشته‌ای، فرشی، گلدانی، تابلو و میراثی از پدران و مادران و گذشتگان وجود دارد که با حساسیت خاصی نگهداری می‌شود و برای اعضای آن خانه از ارزش و اعتبار ویژه‌ای برخوردار است، چراکه نشان‌دهنده هویت فرهنگی، میراث خانوادگی و ارزش‌های یک خاندان است.

معصوم‌علیزاده اضافه کرد: حفظ آثار تاریخی و فرهنگی در یک منطقه نیز همین جایگاه را میان اعضای یک جامعه دارد و نشان‌دهنده هویت و تمدن یک ملت است، به ویژه ملتی همچون ایران که تمدنی بسیار قدیمی و درخشان دارد و زمانی که بسیاری از جوامع غربی و شرقی هنوز به وجود نیامده بود، ایران از تمدن غنی و پیشرفته برخوردار بود.

وی اضافه کرد: این اشیا و آثار تاریخی و فرهنگی همچون اجداد ما هستند و به دلیل اینکه حاصل هنر و نبوغ پیشینیان ما است، باید در حفاظت و حراست از این میراث نهایت دقت و کوشش را به عمل آوریم و چه خوب است که برای ماندگاری بهتر آثار تاریخی در اختیار موزه‌ها و مخازن امن قرار گیرد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان تاکید کرد: اهدای آثار تاریخی یکی از راه‌های حفظ اشیا، اموال فرهنگی و غنی‌سازی موزه‌ها به لحاظ داشته‌های فرهنگی و آثار است که در راستای حفظ آثار تاریخی به جای مانده از نیاکان، یک خانواده ملایری ۵۹ شیء تاریخی را به اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان ملایر اهدا کرد که امیدواریم این کار پسندیده در جامعه ما ادامه‌دار باشد.

معصوم‌علیزاده اضافه کرد: با توجه به رویه موجود در قوانین و ضوابط موزه‌های دنیا مبنی بر اینکه اگر فرد یا سازمانی آثار تاریخی خود را به مرجع و منبع اصلی بازگردانند، آثار اهدایی به نام آن‌ها در تاریخ کشور ثبت و بر همین اساس اشیا به نام خانواده محبی ثبت خواهد شد.

وی گفت: این اشیا توسط مسعود محبی از ایرانیان ساکن آمریکا و بعد از فوت پدرشان به موزه لطفعلیان ملایر اهدا شد که شامل ۵۹ شیء تاریخی با قدمت‌های مختلف است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان گفت: این اشیا برای دوران مختلف پیش از تاریخ، دوران تاریخی اسلامی و معاصر از جمله پیه‌سوز، پیکرک‌های کوچک، انگشتر، باروت‌دان، ابریق و ظروف مختلف کاربردی است که پس از کارشناسی به منظور طی فرآیندهای قانونی تحویل امین اموال استان شد.

معصوم‌علیزاده با اشاره به اینکه اصالت و هویت بیش از نیمی از این مجموعه به صورت قطعی تأیید شده است، افزود: تعیین اصالت تعدادی دیگر از این آثار به پژوهش و مطالعات دقیق‌تری نیاز دارد.

کد خبر 749012

دیگر خبرها

  • اقامتگاه سنتی گل‌سنگ دربند افتتاح شد
  • عملیات عمرانی در شهر جدید جیرفت موقتاً متوقف شد
  • کاهش پرشدگی مهمترین منبع آبی دامغان
  • توقف عملیات عمرانی در شهر جدید جیرفت با دستو‌ر دادستانی
  • ورود دادستانی و توقف عملیات عمرانی در شهر جدید جیرفت
  • ۴۰ درصد تاغزار‌های استان سمنان دچار آفت است
  • حضور پررنگ صنایع دستی سیستان و بلوچستان در نمایشگاه اکسپو
  • قدرت نفوذ رسانه در بازتاب اعتراضات آمریکا و اروپا نمایان شد
  • رسانه پردازی جلوی حکومت دیکتاتورها را می گیرد
  • اهدای ۵۹ شیء تاریخی به اداره میراث‌ فرهنگی شهرستان ملایر