Web Analytics Made Easy - Statcounter

بانوی نومسلمان ژاپنی می‌گوید اگر در ژاپن بانویی با پوشش نامناسب در جامعه ظاهر شود، افراد مختلف به او تذکر می‌دهند؛ جامعه ژاپن بدپوشش‌ها را برنمی‌تابد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرآت، چند روز قبل بخش نخست گفتگوی خواندنی مرآت با آتسوکو هوشینو، بانوی نومسلمان ژاپنی را از نظر گذراندید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

(اینجا ببینید) خانم هوشینو در بخش نخست گفتگو به مشکلاتش برای رعایت حجاب در ژاپن پرداخته و به این سوال پاسخ داده که چرا از کشوری که حجاب در آن به اصطلاح «آزاد» است به کشوری آمده که حجاب در آن قانونی است.

این بانوی نومسلمان ژاپنی در بخش دوم گفتگو از منظری دیگری به مسأله قانونی بودن حجاب در ایران و فرهنگ ژاپنی‌ها در حوزه پوشش می‌پردازد. او می‌گوید زنان محترم در ژاپن، لباس‌های پوشیده‌تری به تن می‌کنند. خانم هوشینو می‌گوید من نگاه خدا را به نگاه دیگران نمی‌فروشم!

بی‌درنگ شما را به مطالعه بخش دوم گفتگوی خواندنی مرآت با این بانوی نومسلمان ژاپنی دعوت می‌کند. 

مرآت- در کشورهای غیراسلامی چه مجازاتی برای کسانی که عرف پوشش را رعایت نکنند درنظر گرفته می‌شود؟

بگذارید نکته مهم‌تری را به شما بگویم. آن‌ها حتی اگر دستگیر نشوند، مورد قضاوت و تنبیه اجتماعی قرار می‌گیرند. وقتی یک خانم با لباس نامناسب در محل کارش حاضر می‌شود، چند نفر به او تذکر می‌دهند که لباس بهتری بپوشد. اگر او به رویه‌اش ادامه بدهد، از محل کارش اخراج می‌شود! حتی اگر در جمع دوستانه‌ای کسی لباس نامناسبی پوشیده باشد، دوستان به او تذکر می‌دهند و اگر گوش نکند به تدریج از آن جمع طرد می‌شود.

هر جامعه‌ای قوانینی دارد که ممکن است عده‌ای آن‌ها را دوست نداشته باشند!

آزادی به معنایی که در ذهن بعضی‌هاست در کشورهای خارجی وجود ندارد. عده‌ای می‌گویند چرا حجاب قانونی است؟ ببینید در هر جامعه‌ای قوانین زیادی وجود دارد که ممکن است عده‌ای هم دوست نداشته باشند که آن را رعایت کنند. ممکن است کسی دوست نداشته باشد قوانین راهنمایی و رانندگی را رعایت کند اما آیا اجازه دارد که این قوانین را رعایت نکند؟

جبر قوانین را به خاطر منافع بزرگ‌تر می‌پذیریم

من دوست دارم هرچه سریع‌تر به مقصدم برسم، بدون این که قوانین را رعایت کنم. اگر قوانین را رعایت نکردم و تصادف کردم و به زندان افتادم، تقصیر کیست؟ من نمی‌توانم بگویم که چون قوانین را دوست ندارم آن‌ها را رعایت نمی‌کنم! قوانین برای امنیت جامعه تدوین شده‌اند و ربطی به دوست داشتن یا نداشتن ما ندارند. ما جبر قوانین را به خاطر منافع بزرگ‌تر می‌پذیریم.

اگر می‌خواهید واقعیت را بدانید...

ما حتی اگر به قوانین اعتقادی نداشته باشیم، باید حداقلِ قوانین را رعایت کنیم و این به سود جامعه است. دشمنان اسلام دل افراد را به سمتی هدایت می‌کنند که جور دیگری فکر کنند! آن‌ها به دیگران القا می‌کنند که حجاب نداشتن آن‌قدر مهم است که باید جانشان را هم در این راه بدهند! چرا فکر نمی‌کنیم که پشت‌پرده این داستان چیست؟ اگر می‌خواهید واقعیت را بدانید، جستجو کنید که پشت‌پرده جریانی که بی‌حجابی را ترویج می‌کند چیست و پشت‌پرده جریانی که حجاب را ترویج می‌کند چیست؟ما نباید ظاهربین باشیم.

مرآت- در میان سخنانتان به نکته جالب و مهمی اشاره کردید و گفتید که در کشورهای خارجی اگر کسی با پوشش نامناسب بیرون برود دیگران به او تذکر می‌دهند. این همان چیزی است که در عرف اسلامی امر به معروف خوانده می‌شود! در این ارتباط بیش‌تر توضیح می‌دهید؟

همانطور که گفتم در حد قانون کشوری، اگر کسی برهنه یا با لباس شنا بیرون برود، بازداشت می‌شود. این برای حفظ امنیت جامعه است چون مردم نمی‌خواهند برهنگی را در خیابان ببینند!

مرآت- با کسانی که بازداشت می‌شوند چه برخوردی می‌کنند؟

آن‌ها ممکن است جریمه نقدی شوند و یا حتی مدتی به بازداشتگاه بیفتند تا بفهمند که نباید این‌گونه در جامعه رفتار کنند. آن‌ها باید تعهد بدهند که دیگر کار خود را تکرار نمی‌کنند.

مرآت- در کشور ژاپن هم همینطور است؟

بله و هیچکس هم به این قانون اعتراضی نمی‌کند. مردم در ژاپن معتقدند که پلیس باید افرادی که عرف را زیر پا می‌گذارند دستگیر کند. باز هم می‌گویم، جدا از قانون، در کشور ژاپن خود مردم هنجارشکن‌ها را امر به معروف و نهی از منکرِ زبانی می‌کنند و می‌گویند لباست را عوض کن یا این لباس مناسب نیست. مردم چنین کسانی را قضاوت می‌کنند و می‌گویند این آدم‌ها، آدم‌های درستی نیستند و ما نباید با آن‌ها صحبت کنیم و رابطه داشته باشیم.

ما ژاپنی‌ها در محافل رسمی لباس‌های پوشیده‌تری به تن می‌کنیم

چنین افرادی از جامعه طرد می‌شوند و مورد مجازات و تنبیه اجتماعی قرار می‌گیرند. درست است که قانون کسی را موظف نکرده که به دیگران برای پوشش‌شان تذکر بدهد، اما خود مردم این کار را می‌کنند. اینطور نیست که هرکس هرچه دلش می‌خواهد بپوشد. ما ژاپنی‌ها در محافل رسمی لباس پوشیده‌تری می‌پوشیم چون وقتی این‌گونه لباس می‌پوشیم محترم‌تر هستیم.

در ژاپن اگر کسی با لباس نامناسب به مجلس و محفلی برود، این بی‌احترامی به جمع تلقی می‌شود. به خاطر همین در عروسی‌ها لباس‌های فاخر پوشیده به تن می‌کنیم. البته به هر حال خانم‌هایی با فرهنگ‌های پایین هستند که در جمع‌های ما با لباس نامناسب حاضر می‌شوند اما اکثریت مردم لباسِ پوشیده‌تر را محترمانه‌تر می‌دانند.

مرآت- خانم هوشینو! برخی می‌گویند بانوان باحجاب، مصونیت اجتماعی بیش‌تری دارند. دیدگاه شما در این ارتباط چیست؟

ببینید ما وقتی از خانه بیرون می‌رویم، در خانه را قفل می‌کنیم و نمی‌گوییم خب دزدها رعایت کنند! ما نمی‌خواهیم دزدها به راحتی وارد منزل ما بشوند و هرچه می‌خواهند ببرند. این حکم عقل انسان است که جلوی دزدی و تجاوز را بگیرد.

مرآت- در روزگار ما جریان‌هایی با حجاب مخالفت و دشمنی می‌کنند. چرا این همه دشمنی با حجاب؟

وقتی با مسأله‌ای دشمنی می‌شود، بدانید که آن مسأله مهم است. حجاب مهم است. من این حدیث امیرالمومنین(ع) را خیلی دوست دارم و آن را خیلی مفید می‌دانم که «امور را از ضد آن بشناسید» مشخص است که دشمنان اسلام و حجاب چه کسانی هستند. نگاه کردن به اقدامات دشمنان، حقایق را به خوبی نشان می‌دهد و تکلیف ما را روشن می‌کند که باید چه کنیم.

تخریب حجاب، ساده‌ترین راه تخریب اسلام است

ما باید فکر کنیم که خواسته‌های دشمنان اسلام چیست؟ و خواسته‌های اسلام چیست؟ و سپس پاسخ به این پرسش‌ها را با هم مقایسه و استراتژی خود را انتخاب کنیم. دشمنان علیه حجاب کار می‌کنند چون آن‌ها می‌دانند که حجاب بسیار مهم است. آن‌ها می‌دانند که با تخریب حجاب می‌توانند به راحتی اسلام را تخریب کنند و دین را از متن زندگی مردم خارج کنند.

وقتی دشمنان برای نفی حجاب، وقت و انرژی و سرمایه را هزینه می‌کنند، بیهوده نیست و حتما هدفی دارند. بینش یعنی شناختن همین هدف.

مرآت- من شنیده‌ام که برخی بر اثر سخنرانی‌های شما حجاب یا حجاب برتر را برگزیده‌اند و خودم هم در یک مورد شاهد این موضوع بودم. در این ارتباط خاطره‌ای در ذهن دارید؟

من خودم شخصا شاهد این امر نبوده‌ام اما بازتاب‌های آن را شنیده‌ام. من گاهی می‌شنوم که پس از سخنرانی‌هایم دخترانی، چادر را به عنوان پوشش انتخاب می‌کنند. ما باید در مسأله تبلیغ تأمل کنیم. شما دیده‌اید که در تبلیغ کالاها از ستاره‌ها استفاده می‌کنند و مردم هم وقتی می‌بینند که یک ستاره از کالایی استفاده می‌کنند به لحاظ روان‌شناختی به خرید آن کالا متمایل می‌شوند.

ستاره‌های ما مسلمان‌ها چه کسانی هستند؟

ستاره‌های ما مسلمانان چه کسانی هستند؟ ستاره‌های من در پوشش، حضرت زهرا(س)، حضرت زینب(س) و حضرت معصومه(س) هستند. وقتی من آن‌ها را دوست دارم، دلم می‌خواهد مثل آن‌ها شوم. لباس پوشیدن بخشی از زندگی من است اما بخش مهمی است و حالا که من این ستاره‌ها را دوست دارم، تلاش می‌کنم که مثل آن‌ها رفتار کنم و لباس بپوشم و به این کار افتخار می‌کنم.

آدم‌ها در خیابان چند ثانیه ما را نگاه می‌کنند؟!

من افتخار می‌کنم که لباسی را بپوشم که ستارگان من می‌پوشیدند. ببینید یکی از انگیزه‌های بی‌حجابی این است که دیگران هرچه بیش‌تر به فرد بی‌حجاب توجه کنند و بگویند فلان دختر چقدر زیباست!! اما مگر یک‌نفر در خیابان چقدر آن‌ها را نگاه می‌کند؟ 15 ثانیه؟ بسیاری از افراد فقط یک‌بار در خیابان از کنار ما رد می‌شوند و در زندگی خود هرگز ما را نخواهند دید.

برای انسان‌ها یا برای خدا؛ کدام را انتخاب می‌کنید؟

اصلا مگر اعضای خانواده ما، چقدر در روز ما را نگاه می‌کنند؟ اما خداوند چقدر ما را نگاه می‌کند؟ خدا از ابتدای عمرمان، 24 ساعته ما را نگاه می‌کند. شما بین کار کردن برای انسان‌ها و کار کردن برای خدا کدام‌یک را انتخاب می‌کنید؟ کدام‌یک را برای شما سود بیش‌تری دارد؟ ما باید زرنگ باشیم! آدم‌ها طبعا می‌خواهند کاری که می‌کنند سود بیش‌تری برایشان داشته باشد، چرا این‌جا به دنبال سود بیش‌تر نیستیم؟ به نظر من توجه خدا خیلی مهم است.

مرآت- خانم هوشینو اکنون به چه کاری مشغول هستید؟

من دو سال پیش به قم آمدم و در جامعه‌الزهراء(س) مشغول گذراندن دوره عمومی تحصیل علوم دینی هستم. هنوز به آن‌جا نرسیده‌ام که انتخاب رشته کنم!

مرآت- کار هم می‌کنید؟

در حال حاضر هم ترجمه می‌کنم و هم در دانشگاه‌ها و موسسات مختلف کشور در نشست‌های زیادی شرکت می‌کنم.

مرآت- قصد بازگشت به کشور ژاپن را هم دارید؟

برای کار و تبلیغ بله اما هرچه خدا بخواهد. الان در حال درس خواندن هستم. جمعیت ژاپن دو برابر جمعیت ایران است اما ژاپنی‌هایی که درس دین می‌خوانند انگشت‌شمارند. وظیفه من این است که به عنایت خداوند نسبت به خودم، پاسخ بدهم. من باید هرچه بهتر و هرچه بیش‌تر علوم دینی را فرابگیرم تا بتوانم در ژاپن در خدمت اسلام و اهل‌بیت(ع) کار کنم.

مرآت- من برای شما بهروزی دارم و امیدوارم که در کار تبلیغ بیش از پیش موفق باشید.

من هم برای شما و همکارانتان آرزوی موفقیت دارم.

گفتگو و تنظیم: محسن حسن‌زاده

انتهای پیام/ح

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۸۰۴۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حجاب مانعی برای پیشرفت نیست

به گزارش حوزه استان های خبرگزاری تقریب، مردم و طلاب حوزه‌های علمیه بندرعباس با حضور در حوزه علمیه مدرسه النبی با برپایی تجمعی از طرح نور فرماندهی انتظامی حمایت کردند.

تجمع کنندگان با سردادن شعارهایی حمایت خود را از طرح نور که با هدف حفاظت از حریم حجاب و عفاف و مقابله با هنجار شکنی در حال اجراست، اعلام کردند.
 
شرکت کنندگان در این تجمع خواستار ترویج هر چه بیشتر فرهنگ عفاف و حجاب و تلاش برای گسترش آن در جامعه شدند.
  
 حجت الاسلام والمسلمین حقیقی مدیر حوزه علمیه هرمزگان در این تجمع با بیان اینکه مسئله عفاف و حجاب یکی از ضرورت‌های جامعه است، گفت: لازم است همه اقشار و صنوف مختلف جامعه در این امر به کمک نیروی انتظامی بشتابند.
 
وی افزود: نیروهای خدوم و انقلابی انتظامی که در همه صحنه‌ها به ندای رهبر معظم انقلاب لبیک گفتند، این بار هم با اجرای طرح نور به موضوع عفاف و حجاب به عنوان دغدغه آحاد مردم ورود کردند.
 
حجت الاسلام والمسلمین حقیقی با بیان اینکه مسئله عفاف و حجاب یکی از ضرورت‌های جامعه است، افزود: لازم است همه اقشار و صنوف مختلف جامعه در این امر به کمک نیروی انتظامی بشتابند.
 
وی چادر برای زنان را یک زینت برشمرد و گفت: حجاب مانعی برای پیشرفت نیست و در کنار عفت و پاکدامنی زنان، مردان هم باید غیرت داشته باشند.
 
فرمانده نیروی انتظامی هرمزگان هم گفت: ما برای دفاع از ارزش‌هایی که شهدای ما جان خود را در راه آن فدا کردند، سوگند یاد کرده ایم.
 
سردار جاویدان افزود: اگر همه دستگاه‌ها به وظیفه و مسئله اجتماعی و فرهنگی خود در این زمینه عمل کنند، عفاف و حجاب در جامعه نهادینه می‌شود.
 
وی با اشاره به گردش پذیر بودن هرمزگان گفت: هر کسی در هر صنف و جایگاهی باید برای ترویج فرهنگ عفاف و حجاب و جلوگیری از بی حجابی تلاش کنند.
 
فرمانده نیروی انتظامی هرمزگان گفت: وعده صادق سند معتبری در تاریخ ایران است که ابهت رژیم کودک کش صهیونیستی که خود را پنجمین ارتش مقدر دنیا معرفی می‌کند، فرو ریخت.
 
پس از سخنان سردار جاویدان، مردم ولایت‌مدار بندرعباس با شعارهای «نیروی انتظامی حمایت حمایت»، «سردار قهرمان ما تشکر تشکر» و «پلیس فداکار تشکر تشکر» از مواضع سردار و اقدامات فراجا در اجرای طرح نور (عفاف و حجاب) قدردانی کردند.

انتهای پیام/
 

دیگر خبرها

  • کسادی بازار لباس زنانه به دلیل گشت ارشاد
  • ارزیابی نامحسوس وضعیت حجاب در ادارات و مراکز آموزشی کردستان
  • «نور» طرحی برای تکریم زنان جامعه است
  • حجاب مانعی برای پیشرفت نیست
  • وضعیت عمومی حجاب در شهر کرمان نسبتاً مطلوب است
  • امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر باعث پیشرفت و تعالی جامعه می شود
  • نوری قزلجه: با زور گشت ارشاد دین حفظ نمی‌شود /موضوع لایحه حجاب هنوز در رفت و برگشت است
  • ممنوعیت فروش لباس‌های نامتعارف در واحد‌های تجاری
  • طرح ملی درس عفاف و حجاب در طراحی پارچه و لباس دانشگاه های هنر
  • عفاف و حیا حافظ حریم انسانی و شخصیت وجودی زن و مرد است