Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود (عج) گفت: مسئله ظهور یک امر جهانی است و منطقه ای نیست و باید زمینه ظهور در کل عالم هستی ایجاد شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرآت، نیمه شعبان طلوعی از جنس عدالت و آزادگی را به اهل یقین نوید می دهد تا انسان ها با باور به مساله مهدویت در پی شناخت امام عصر خویش برآیند و با پرورش فضایل اخلاقی در زندگی، بستر ظهور یگانه منجی عالم بشریت را مهیا سازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به اهمیت و جایگاه مهم فرهنگ مهدویت در جامعه اسلامی، گفتگویی با حجت‌الاسلام  مرتضی عباسیان مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود (عج( ترتیب دادیم که مشروح آن در ادامه می آید:

مرآت- مومنین چه تکالیفی در عصر غیبت نسبت به امام زمان(عج) دارند؟

باید مراقب باشیم و زمینه های ظهور را فراهم کنیم و در دین ثابت قدم باشیم چراکه فتنه های فراوانی وجود دارد که در پی براندازی این ارزش ها هستند.

در آخرالزمان مردم امتحان می شوند به قدری این امتحان شدید است که افراد مومن و خالص در آن پیروز می شوند و تعداد زیادی از این دور خارج خواهند شد.

مرآت- منتظران واقعی چه کسانی هستند و چه وظایفی برعهده دارند؟

معرفت، محبت و اطاعت از وظایف منتظران واقعی در عصر غیبت است.

منتظر واقعی باید معرفتش را نسبت به امام زمان بیشتر کند چرا که در روایات آمده است هرکس بمیرد در حالی که امام زمانش را نشناخته باشد به مرگ جاهلیت از دنیا رفته است.

یک منتظر باید محبت خودش را خرج حضرتش کند و از امامش تبعیت کند.

منتظران واقعی باید این موارد را انجام دهند تا از فضائلی که مردم آخرالزمان در روایت آمده است بهره مند شوند.

مرآت- چگونه باید امام زمان خود را بشناسند؟

باید اهداف امام زمان را بشناسیم و در جهت جلب رضایت حضرت کارهای خود را انجام دهیم.

با توجه به اینکه امام زمان می آید تا عالم را پر از عدل و داد برقرار کند و با ظلم مبارزه می کند پس ما هم باید همانند حضرت عدالت محور و استکبار ستیز باشیم و با تبعیض و ظلم مبارزه کنیم.

مرآت- به نظر شما نسبت به سال های اخیر تا چه حد دل های مومنان به سمت مهدویت گرایش پیدا کرده است؟

مساله احیای نیمه شعبان توسط جوانان در سال های اخیر پررنگ تر شده است.

هرچه ظلم بیشتر می شود مردم دنبال منجی می گردند و هرچه به ظهور نزدیک می شویم باید آمادگی مردم نیز بیشتر شود

مرآت- چگونه باید امام زمانمان را از خود راضی نگهداریم؟

مرحوم آیت الله سید باقر مجتهد سیستانی و مرحوم آیت الله سید محمود مجتهد سیستانی از علمای مشهد برای اینکه به محضر امام زمان شرف یاب شود ختم زیارت عاشورا در 40 جمعه درمساجد مشهد آغاز می کند  و در یکی از جمعه های آخر شعاع نوری را مشاهده کرده است که حال عجیبی به وی دست داد و از جای برخاست و آن نور را دنبال کرد تا به خانه ای کوچک و فقیرانه ای رسید درب زد و در آن خانه دید حضرت ولی عصر در یکی از اتاق ها حضور دارد و در آن اتاق جنازه ای است که پارچه ای سفید روی آن است وقتی وارد شد اشک ریزان به حضرت سلام کرد حضرت فرمودند چرا اینگونه به دنبال من می گردید و رنج به خود می دهید مانند این خانم باشید که من به دنبال شما بیایم این جنازه بانویی است که در دوران بی حجابی رضاشاه 7 سال از خانه بیرون نیامد تا مبادا نامحرم او را ببیند.

اگر می خواهیم یک منتظر واقعی باشیم باید جوری عمل کنیم که امام زمان از ما راضی باشد.

مرآت- آیا مسئله ظهور مختص یک منطقه است؟

مسئله ظهور یک امر جهانی است و منطقه ای نیست و باید زمینه ظهور در کل عالم هستی ایجاد شود.

امام زمان نمی آید تا وقتی که مردم نسبت به تئوری های که در دنیا وجود دارد ناامید شوند و ناامیدی زمانی اتفاق می افتد که بداند راه بهتری وجود دارد.

مرآت- تاکنون چند دوره هایی برای تربیت مربیان در عرصه مهدویت برگزار کرده اید؟

دوره ها 100 ساعته برای تربیت مربی رده بزرگسال و 24 ساعته برای تربیت مربی رده کودکان و نوجوان طی سال های اخیر برگزار شده است.

6 دوره در سال های گذشته و 3 دروه نیز در سال 96 برگزار شد و امسال نیزبرگزار خواهد شد.

از سال 86 تاکنون 400 نفر آموزش دیده اند که از این تعداد فقط 40 نفر در این راه ماندند و فعالیت می کنند که این تعداد کم است.

مرآت- برگزاری سه شنبه های مهدوی در سطح شهر چقدر می تواند مردم را برای ظهور آماده کند؟

کار خوبی است و در حد تلنگر و به یاد انداختن امام زمان در بین مردم عالی است ولی باید همراه با معرفت باشد.

مرآت- عملکرد نهادهای مهدوی و فرهنگی در جهت ترویج فرهنگ مهدویت چگونه بوده است؟

وقتی می خواهیم گیاهی رشد کند باید خاک و آب و نور آن خوب باشد که متاسفانه یکسری مشکلاتی در جامعه وجود دارد که برخی ها درست عمل نمی کنند.

شبهاتی در اذهان جوانان در شبکه های اجتماعی و ماهواره ای ایجاد می شود که باید به آنها پاسخ داده باشد.

و حرف آخر...

کسی که دانه نمی کارد، منتظر باران نیست وقتی منتظر امام هستیم باید بذر آن را خودمان بکاریم مانند کشاورز دیمی کار منتظر آن باشیم خدا لطفش شامل ما شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۵۰۴۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از توجه ویژه به توسعه روابط فرهنگی با همسایگان تا طرح مسئله غزه در اجلاس باکو

توجه ویژه دولت جمهوری اسلامی ایران به توسعه روابط فرهنگی و طرح مسئله غزه به‌عنوان بی‌سابقه‌ترین نسل‌کشی تاریخ از محورهای مهم اظهارات وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در نخستین روز از ششمین مجمع جهانی گفت‌وگوهای فرهنگی در باکو بود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمدمهدی اسماعیلی بامداد سه‌شنبه _یازدهم فرودین_ به منظور شرکت در ششمین مجمع جهانی گفت‌وگوی فرهنگ‌ها عازم باکو شد، اجلاسی که پس از پنج سال بار دیگر نمایندگان فرهنگی کشورها و نهادهای بین‌المللی مختلف در جهان را گرد هم آورد تا پیرامون مهم‌ترین مسائل مشترک از حوزه فرهنگ گرفته تا مساله تروریسم را به بحث و تبادل نظر بنشینند.

محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در آئین آغاز این مجمع اظهار کرد: اولویت دولت جمهوری اسلامی ایران در توسعه روابط فرهنگی، توجه ویژه به همسایگان و کشورهای نزدیک و ایجاد ارتباطات متعادل و متوازن با قاره‌های آسیا و آفریقا و سایر مناطق جهان است، همچنین تعامل و گسترش روابط از طریق مشارکت در فعالیت‌های سازمان‌های بین‌المللی از جمله اولویت‌های ما است و معتقدیم نقش سازمان‌های بین‌المللی در ایجاد و تداوم صلح و حل منازعات، درگیری‌ها و سو تفاهمات بین دولت‌ها، بسیار تأثیرگذار است.

وی افزود: رژیم کودک‌کش و نژادپرست بیش از ۷۶ سال است رسماً نسل کشی مسلمانان فلسطینی را در دستور کار قرار داده است و در هفت ماه اخیر ده‌ها هزار کودک و زن بی‌گناه غزه به خاک و خون کشیده شده‌اند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خاطرنشان کرد: انفعال بی‌سابقه سازمان‌های جهانی و منطقه‌ای مایه شرمساری است؛ اقلیتی صهیونیست همه اصول اخلاقی را زیر پا گذاشته و با پشتیبانی آمریکا هر جنایتی را انجام می‌دهد.

اسماعیلی همچنین امروز (چهارشنبه) همچنین در حاشیه مجمع، دیدارهای مهمی با همتایان و نمایندگان و مقامات فرهنگی بین‌المللی کشورهای مختلف حاضر در این اجلاس داشت؛ وی ضمن دیدار با حاجی فایق نبی اف رئیس اداره مسلمانان گرجستان (GBMI)، در پنل تخصصی گفت‌وگو برای صلح و امنیت جهانی و گفت‌وگوهای مذهبی با حضور نمایندگان ادیان مختلف حضور یافت.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین با «آنار کریم اف» همتای آذربایجانی خود دیدار و گفت‌وگو کرد؛ آمادگی برای برگزاری نشست مشترک سینماگران ایرانی و آذربایجانی از محورهای مهم مطرح شده از سوی وزیر فرهنگ کشورمان در این دیدار بود.

وی در این دیدار گفت: اشتراکات زیاد فرهنگی، تاریخی و تمدنی با آذربایجان داریم و به همین خاطر یک ایرانی در آذربایجان و یک آذربایجانی در ایران احساس غربت نمی‌کند.

وزیر فرهنگ تصریح کرد: مواضع جمهوری اسلامی ایران در درگیری‌های اخیر تاکید بر حقانیت برادران آذربایجانی بود؛ تمایل داریم تفاهم‌نامه جامع فرهنگی بین دو کشور مجدد امضا شود.

اسماعیلی در عین حال گفت: مرزهای آبی و دریایی مشترک و طولانی با کشور آذربایجان داریم و پیشنهاد می‌کنم تبادلات فرهنگی در شهرهای مرزی ایجاد شود.

وی همچنین اعلام کرد: ایران آمادگی دارد بین نویسندگان و سینماگران دو کشور نشست مشترک سینمایی برگزار کند.

وزیر فرهنگ افزود: در تلاش هستیم تا اولین جشنواره فیلم‌های سینمایی کشورهای حاشیه خزر را برگزار کنیم در همین زمینه از شما و سینماگران شما دعوت می‌کنیم تا در این جشنواره حضور داشته باشید.

اسماعیلی امروز همچنین در پیامی در شبکه ایکس نوشت: ششمین مجمع جهانی گفت‌وگوی فرهنگ‌ها که از امروز در باکو، پایتخت آذربایجان، آغاز می‌شود، تحت تأثیر جنایات رژیم صهیونیستی در غزه قرار دارد.

وی افزود: «گفت‌وگو» بدون پاسداشت کرامت انسان‌ها که از حقوق اولیه است، معنا ندارد و نمی‌توان از «فرهنگ» سخن گفت، بدون اینکه جانیان صهیونیست را مهار کرد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکید کرد: امروزه قدرت رسانه‌ها و ظرفیت فرهنگ‌ها باید در خدمت آسایش بشریت و آرامش انسان‌ها قرار گیرد؛ برپایه این باور، در سخنرانی «ششمین مجمع جهانی گفت‌وگوی بین فرهنگی» در باکو، ابتکار جمهوری اسلامی ایران برای ترویج فرهنگ صلح از طریق همکاری‌های جامعِ بین فرهنگی با همه کشورها را ارائه کردم.

وی نوشت: همچنین به اولویت ایران برای توسعه روابط فرهنگی با همسایگان اشاره کردم و گفتم ایجاد ارتباطات متعادل و متوازن با کشورهای قاره آسیا و آفریقا از راهبردهای ماست.

وزیر فرهنگ تاکید کرد: ما معتقدیم که باید با تغییر شیوه‌های مشارکت، اثرگذاری سازمان‌های بین‌المللی را ارتقا داد و آن‌ها را از انفعال خارج کرد.

منبع: ایرنا

کد خبر 749900

دیگر خبرها

  • از توجه ویژه به توسعه روابط فرهنگی با همسایگان تا طرح مسئله غزه در اجلاس باکو
  • قیام طوفان‌الاقصی از غزه آغاز شده اما تداوم آن به صورت جهانی است
  • کمبود نیروی پرستاری، یک‌ مسئله جهانی است
  • شهدای کربلای ۵ و عاشورا مهمان مسجد مقدس جمکران
  • پیکر دو شهید گمنام در مسجد جمکران مقدس آرام می‌گیرد
  • امام خطر اسراییل و استکبار جهانی را به بشریت گوشزد کرد
  • روز عشق ۱۴۰۳ + تاریخچه و پوستر Global Love Day
  • ظهور تحول در دانشگاه های جهان را باید نتیجه خون‌های ریخته شده در غزه دانست
  • دهه کرامت؛ فرصتی برای افزایش معرفت مردم به اهل بیت (ع)
  • دهه کرامت؛ فرصتی برای افزایش معرفت مردم به اهل بیت(ع)