Web Analytics Made Easy - Statcounter

نمایندگان استان سمنان به سخنان اخیر مولوی عبدالحمید امام جمعه اهل تسنن زاهدان در خصوص علت زلزله کرمانشاه واکنش نشان دادند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرآت، پس از انتشار سخنان مولوی عبدالحمید امام جماعت اهل تسنن زاهدان، که زلزله اخیر در استان کرمانشاه را عذاب الهی برای مردم این دانسته است، که باعث ناراحتی مردم کرمانشاه و هموطنان زلزله  زدگان شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اظهارات مولوی عبدالحمید واکنش های متعددی از سوی مسئولان و به ویژه نمایندگان مجلس در این باره به دنبال داشته است.

واکنش جمعی از نمایندگان استان سمنان به سخنان اخیر مولوی عبدالحمید امام جمعه اهل تسنن زاهدان که در کلیپی علت زلزله کرمانشاه را گناه مردم آن منطقه دانسته است، را در زیر می خوانید:

سخنان مولوی عبدالحمید "مضحک" است/ او سرباز عربستان در منطقه است

ابوالفضل حسن بیگی نماینده دامغان در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار مرآت با اشاره به اظهارات مولوی عبدالحمید که علت زلزله را گناهکار بودن مردم استان کرمانشاه ذکر کرده است، گفت: مولوی عبدالحمید از قدیم الایام با کشور عربستان در ارتباط بوده است و به عنوان یک سرباز از سوی عربستان در منطقه حضور دارد و در مقاطع مختلف تلاش می کند که ماموریتهایشان را انجام دهد.

نماینده دامغان در مجلس در ادامه افزود: عبدالحمید در مقاطع مختلف اظهاراتی داشته که سبب اختلاف بین شیعه و سنی شده است که بارها از سوی مقامات کشور به وی هشدار داده شد که نسبت به موضوعات تعدیل کند و نگاهش نگاه ملی و سخنانش در جهت تامین آرمان های ملت ایران و تضمین وحدت ملی باشد.

وی با بیان اینکه اظهارات اخیرمولوی عبدالحمید درخصوص زلزله کرمانشاه یک نوع ماموریت از سوی عربستان بود، گفت: کلماتش کلماتی مضحک بود و سخنانش خلاف موازین شرعی و حکومت اسلامی بود.

حسن بیگی با بیان اینکه اظهارات این عالم اهل تسنن اختلاف برانگیز و ضد منافع ملی است، افزود: نباید چنین سخنانی را بگوید و انتظار می رفت که نسبت به سخنانی که گفته معذرت خواهی کند.

وی همچنین تصریح کرد: اظهاراتی که باعث جدایی بین مسلمانان و مخدوش شدن قبله دوم مسلمین یعنی فلسطین شود، خطای بزرگی است.

این نماینده مجلس با اشاره به اینکه همه احزاب و گروهها و نمایندگان باید با این مسئله برخورد کنند چرا که نباید با احدی وحدت ملی کشورمان معامله شود، گفت: مولوی عبدالحمید نماینده گروه محدودی در داخل کشور است و در یک برهه از زمان به عنوان عالمی در کشور مورد احترام بوده که در حال حاضر خطایی کرده است که باید آن را جبران کند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در خاتمه خاطرنشان کرد: هرکس که وحدت شکنی کند قطعا به اسلام و مسلمین و منافع جمهوری اسلامی خیانت کرده است.

اظهارات مولوی عبدالحمید غیرمنطقی است

احمد همتی نماینده مردم شهرستان های سمنان، سرخه و مهدیشهر در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار مرآت در واکنش به  اظهارات مولوی عبدالحمید امام جمعه اهل سنت زاهدان مبنی بر گناهکار شناختن مردم کرمانشاه در زلزله اخیر گفت: اینگونه اظهارات درست نیست و غیر منطقی می باشد.

این نماینده مجلس در ادامه با بیان اینکه اظهارات عبدالحمید، پایه و اساس دینی و عقلی ندارد، افزود: اینگونه اظهار نظرها در این شرایط منطقی نیست.

کوچیکتر از آنیم که در برابر حکمت الهی اظهار نظر کنیم/ اینگونه اظهارات باعث یاس مردم می شود

سید حسن حسینی شاهرودی نماینده مردم شهرستان های شاهرود و میامی در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار مرآت با اشاره به سخنان اخیر مولوی عبدالحمید امام جمعه اهل سنت زاهدان در خطبه های نماز جمعه، که زلزله کرمانشاه را عذابی الهی برای مردم این منطقه عنوان کرد، گفت: زلزله می تواند یک نعمت الهی یا عذاب الهی باشد که این امر به حکمت خداوندی برمی گردد.

نماینده شاهرود و میامی در مجلس در ادامه افزود: کوچیکتر از آن هستیم که اظهار نظری در برابر حکمت خداوند برای  بندگانش داشته باشیم.

وی با بیان اینکه این اظهارات احساسی است نه اعتقادی، اظهار کرد: هیچ یک ازعلمای شیعه و سنی به اینکه هر اتفاقی که روزی زمین رخ می دهد بلا است، اعتقاد ندارند.

حسینی شاهرودی با اشاره به اینکه آنچه که از سوی خداوند روی زمین واقع می شود برای بندگان خیر است و در آن شری نیست، بیان کرد: شر از جانب بندگان است که خیر خداوند را تبدیل به شر می کنند.

این نماینده مجلس با بیان اینکه اینگونه اظهارات در شرایط نامناسب زلزله زدگان باعث ایجاد اختلاف و یاس و نا امیدی در میان مردم می شود، گفت: حتی اگر کسانی که علم به این موضوع را دارند هم نباید به زبان بیاورند.

پرداختن به این موضوع در این شرایط مثبت نیست

غلامرضا کاتب نماینده مردم شهرستان های گرمسار و آرادان در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار مرآت با اشاره به سخنان مولوی عبدالحمید در خصوص زلزله کرمانشاه، گفت: دیدگاه شرعی خودشان بوده است.

این نماینده مجلس در ادامه افزود: پرداختن به این موضوع در این شرایط مثبت نیست.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۶۵۲۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخالفت ۳۰ نماینده مجلس با افزایش ۱۰درصدی تعرفه‌های تاکسی‌های اینترنتی!

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، پس از تصویب افزایش مالیات بر ارزش افزوده به ۱۰ درصد در مجلس، سازمان امور مالیاتی خواستار دریافت این مبلغ از تاکسی‌های اینترنتی شده است. اما ۳۰ نماینده مجلس در نامه‌ای به هیئت‌رئیسه، این درخواست را خلاف قانون دانسته و مخالفت خود را با آن اعلام کرده‌اند.

براساس گزارش دیجیاتو، «محمدرضا میرتاج‌الدینی»، عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی، درباره نامه نمایندگان به هیئت‌رئیسه مجلس در مخالفت با افزایش ۱۰ درصدی تعرفه تاکسی‌های اینترنتی برای دریافت مالیات بر ارزش افزوده، گفت: «بند ۱۲ ماده ۱۲ قانون ارزش افزوده مصوب ۱۳۸۷ درباره معافیت خدمات حمل‌ونقل عمومی مسافری درون و برون شهری، جاده‌ای، ریلی، هوایی و دریایی از پرداخت مالیات بر ارزش افزوده است. در جزء ۱۳ بند «ب» ماده ۹ قانون مالیات بر ارزش افزوده مورخ ۱۴۰۰ نیز این معافیت تثبیت و توسعه‌یافته و درعین‌حال، ارائه خدمات حمل‌ونقل عمومی مسافری از طریق انعقاد قرارداد نیز مشمول بند ۱۲ ماده ۱۲ قانون شناخته‌شده و از پرداخت مالیات و عوارض ارزش افزوده معاف است؛ هدف اصلی قانون‌گذار کاهش هزینه‌های مصرف‌کننده نهایی یعنی مردم در تأمین نیاز حمل‌ونقل به‌عنوان یکی از نیازهای اساسی بوده است.»

این نماینده مجلس افزود: «درحال‌حاضر روزانه نزدیک به ۱۰۰ میلیون سفر درون و برون شهری در کشور صورت می‌گیرد که از این تعداد ۷۰ تا ۷۵ درصد از سفرها توسط خودروهای شخصی است که هیچ‌گونه دستورالعملی نداشته و عملاً تحت نظارت و مدیریت هیچ سازمان و مجموعه‌ای نیست.»

انجام روزانه بیش از ۵ میلیون سفر با تاکسی‌های اینترنتی

نماینده تبریز، آذرشهر و اسکو بیان کرد: «حدود ۲۰ تا ۲۵ درصد از سفرها از طریق سیستم حمل‌ونقل عمومی از قبیل مترو و اتوبوس است و بین ۵ تا در ۱۰ درصد سفرها نیز از طریق سکوهای تاکسی‌های اینترنتی شامل بیش از ۵ میلیون سفر داخل شهری و بین‌شهری انجام می‌شود.»

میرتاج‌الدینی خاطرنشان کرد: «در این شرایط درصد استفاده مردم از تاکسی‌های اینترنتی به‌دلیل بهره‌بردن این سکوها از هوش مصنوعی، در دسترس و امن‌تر بودن رو به افزایش است. یعنی در عمل با افزایش سهم این بخش، سهم ۷۰ درصدی سفرهای خودروهای شخصی بدون نظارت کاسته شده و به سکوهای اینترنتی افزوده می‌شود که این اتفاق بسیار مثبتی برای مدیریت کلان کشور و توسعه اقتصاد دیجیتال است.»

تحمیل گرانی به ۷۰ میلیون ایرانی

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی ادامه داد: «براساس برآورد، بیش از ۷۰ میلیون کاربر فعال از این سکوها بهره‌مند هستند که با عدم اعمال قانون خدمات ارزش افزوده به بیش از ۷۰ میلیون ایرانی به ازای هر سفر اینترنتی هزینه ۱۰ درصدی مالیات بر ارزش افزوده به‌صورت غیرقانونی تحمیل می‌شود که با باعث ایجاد تورم و گرانی به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم در سطح کشور و سوق‌دادن مردم به سمت سفر با خودروهای شخصی است و عقب‌گرد کشور درجهت حرکت به سمت توسعه سهم اقتصاد دیجیتال را به‌دنبال دارد.»

او تأکید کرد: «علی‌رغم وجود نص صریح قانون و وجود بخشنامه اختصاصی مبنی بر معافیت تاکسی‌های آنلاین از پرداخت ارزش افزوده توسط مردم، اداره‌های مالیات براساس ابلاغیه جدید به شرکت‌های تاکسی اینترنتی، اقدام به طلب ارزش افزوده از مردم کرده‌اند که مجلس شورای اسلامی با افزایش ۱۰ درصدی تعرفه تاکسی‌های اینترنتی در ازای دریافت غیرقانونی مالیات بر ارزش افزوده توسط سازمان امور مالیاتی، مخالف است.»

طرح سؤال از وزیر اقتصاد

این نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: «در همین راستا سؤالی از وزیر امور اقتصادی و دارایی مطرح کردیم مبنی بر اینکه عدم اجرای معافیت ارزش افزوده در خدمات حمل‌ونقل در تناقض با نص صریح قوانین و در تعارض با سیاست‌های کلان کشور و برنامه‌های دولت سیزدهم برای کاهش هزینه‌های مردم در بخش نیازهای اساسی دارد لذا با توجه به اینکه در آینده نزدیک با توسعه اقتصاد دیجیتال و زیرساخت‌های هوش مصنوعی در کشور بیشتر سهم سفرها و خدمات حمل‌ونقل درون‌شهری و برون‌شهری در بستر سیستم‌های نوین صورت می پذیرد، توضیحاتی در این خصوص و عدم اجرای قانون توسط سازمان امور مالیاتی به مجلس شورای اسلامی داده شود.»

وی ادامه داد: «وزارت امور اقتصادی و دارایی باید مقررات را در جهت اقتصاد دیجیتال به‌روزرسانی و از ایجاد تورم جلوگیری کند و حمایت از اقتصاد دیجیتال را در دستورکار قرار دهد چرا که حمایت از این حوزه، حمایت از معیشت مردم است و حوزه حمل‌ونقل از اهمیت بسیار بالایی در زندگی مردم برخوردار است و مجلس این افزایش ۱۰ درصدی را خلاف قانون مصوب مجلس سال ۱۳۸۷ در خصوص قانون مالیات بر ارزش افزوده می‌داند.»

میرتاج‌الدینی تأکید کرد: «دولت باید سعی کند متولی‌ها در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات را به یک نهاد کاهش دهد و از ایجاد نهادهای موازی با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در حوزه هوش مصنوعی، ارتباطات و فناوری اطلاعات جلوگیری کند چرا که مجلس شورای اسلامی مخالف نهادهای موازی در این حوزه است.»

۲۲۷۲۲۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901699

دیگر خبرها

  • اظهارات رئیسی درباره انتخابات مرحله دوم مجلس
  • مخالفت ۳۰ نماینده مجلس با افزایش ۱۰درصدی تعرفه‌های تاکسی‌های اینترنتی!
  • افغانستان نقطه اتصال منطقه است
  • بهترین راه برای حمایت از کارگران اصلاح «قانون کار» است
  • کمبود معلم در هرمزگان ‌برای همیشه برطرف شود
  • تأکید بن سلمان بر مخالفت عربستان با کوچ اجباری مردم فلسطین
  • آخرین نطق رشیدی کوچی در مجلس
  • نماینده مجلس: پرداخت وام در کشور به کلی تعطیل شده است
  • چند دانش‌آموز سیل زده از کنکور سراسری جا ماندند؟
  • حضور نماینده خانم از تهران در مجلس اهمیت زیادی دارد